Sütün iyiliğini ve bereketini yayma misyonumuzla, tüketicilerimize sunduğumuz ürünlerin doğallığını ve lezzetini güvence altına almak için tüm süreci "Çiftlikten Sofralara" iş modelimiz ile özenle yönetiyor ve denetliyoruz.

İneklerimizi, sağlıklı yem bitkileri ve kendi tesislerimizde ürettiğimiz doğal yemlerle besliyoruz. Böylece, sağlıklı ineklerden, besin değeri yüksek, kaliteli süt elde ediyoruz.

İneklerimiz doğalarına uygun çiftlik ortamında yaşıyorlar. Mutlu ve sağlıklı ineklerimizin taptaze sütleri, doğal ve lezzetli ürünlerimizin en önemli güvencesini oluşturuyor.

Özenle kontrol ettiğimiz sütleri, hızla 4 dereceye soğutup, özel tankerlerle ve soğuk zincirde, tazeliğini koruyarak üretim tesislerimize ulaştırıyoruz.
Yerinde yapılan kontrollerden sonra tesislerimize ulaşan bu sütleri, bir de fabrikamızın süt alım laboratuvarında kontrol edip, hijyeninden; protein, mineral ve yağ oranlarının kalite standartlarımıza uygun olduğundan emin oluyoruz.
Sütlerimizi, pastörize ediyor, böylece besin öğeleri korurken, zararlı mikroorganizmalardan arındırarak güvenle içilebilir hale getiriyoruz. Bu sütler yüzlerce çeşit süt ve süt ürünlerine dönüştürülerek, steril ortamda, raf ömrü süresince tazeliğini ve lezzetini koruyacak ambalajlara koyuluyor.

Sofralardaki yerini almak üzere yola çıkmadan önce, nihai kalite testlerinden geçiriyor, raf ömrü sonuna kadar takip etmek üzere, her parti üretimin şahit numunelerini saklıyoruz.
Ürünlerimizi rotası ve sıcaklık seviyesi sürekli izlenen araçlarımızla, soğuk zinciri koruyarak satış noktalarına ulaştırıyoruz. Sütün iyiliğini ve sağlıklı lezzetleri sizlere getirmek için bu süreç her gün tekrarlanıyor.
