Sofralarınızı Özel Lezzetler ile Zenginleştirin!
Adını Karacabey’in eski adından alan Sütaş Mihaliç Peyniri, inek sütünden üretilir. En az 120 gün dinlendirilerek sert ve gözenekli yapısına ve peynirseverlerin aradığı benzersiz lezzetine kavuşur.Kahvaltılarınızdan, peynir tabaklarınıza, sofralarınıza lezzet katar.
Termize inek sütü, sofra tuzu, peynir kültürü, peynir mayası. Çiğ sütten üretilmiştir. Üretim tarihinden itibaren en az 120 gün olgunlaştırılmıştır. Kuru maddedeki süt yağı oranı en az %45’dir.
Enerji ve Besin Öğeleri
(100 gram'daki miktar)100 gramı günlük kalsiyum ihtiyacının %94’ünü karşılar. Ortalama bir yetişkinin referans alım değeri 8400 kj/2000 kcal’dir.
Termize inek sütü, sofra tuzu, peynir kültürü, peynir mayası. Çiğ sütten üretilmiştir. Üretim tarihinden itibaren en az 120 gün olgunlaştırılmıştır. Kuru maddedeki süt yağı oranı en az %45’dir.
Enerji ve Besin Öğeleri
(100 gram'daki miktar)100 gramı günlük kalsiyum ihtiyacının %94’ünü karşılar. Ortalama bir yetişkinin referans alım değeri 8400 kj/2000 kcal’dir.