Sütaş Taze Pastörize Süt Nasıl Üretilir?
Özenle kontrol ettiğimiz mutlu ineklerimizin taptaze sütlerini, pastörizasyon ünitesine alıyor, saniyeler içinde ısıtıp soğutarak (76°C’ta 12 saniye tutup hızla 4°C’a soğutuyoruz) pastörize ediyoruz. Böylece sütteki tüm besin değerleri korunarak güvenle içebileceğiniz hale gelmiş oluyor. Pastörize ettiğimiz sütleri steril ortamda özel dolum makinalarıyla raf ömrü süresince tazeliğini ve lezzetini koruyacak ambalajlara dolduruyoruz. Böylelikle ambalajı açılmadığı sürece raf ömrü boyunca tazeliğini koruyor. Nihai kalite testlerinden geçen Sütaş Pastörize Süt’ü, rotası ve sıcaklık seviyesi sürekli izlenen araçlarla, soğuk zinciri koruyarak satış noktalarına ulaştırıyoruz.
Süt ile ilgili diğer konular
Ürünler | Süt
Sütaş Şeker İlavesiz Çikolatalı Süt Açıldıktan Sonra Ne Kadar Süre İçinde Tüketilmelidir?
CEVABI GÖR
Ürünler | Süt
Sütaş Şeker İlavesiz Çikolatalı Süt Herhangi Bir Koruyucu Madde İçeriyor mu?
CEVABI GÖR
Ürünler | Süt
Sütaş Şeker İlavesiz Çilekli Süt Açıldıktan Sonra Ne Kadar Süre İçinde Tüketilmelidir?
CEVABI GÖR
Ürünler | Süt
Sütaş Taze Pastörize Süt Ambalajı Açıldıktan Sonra Ne Kadar Süre İçinde Tüketilmelidir?
CEVABI GÖR