Neden Sütaş Süzme?
- Doğaldır.
Sütaş Çiftliği’nin taptaze sütlerinden üretilir. İçinde sadece süt, peynir mayası, peynir kültürü ve sofra tuzu vardır. Hiçbir katkı maddesi içermez. Sütaş Süzme’nin doğallığının güvencesi olan «Çiftlik’ten Sofralara» iş modelinin detaylarını öğrenmek için tıklayınız.
- Lezzetlidir.
Sütaş Süzme, ağızda eriyen yumuşacık kıvamıyla yediden yetmişe herkesi lezzetinde buluşturur. Ailece keyifle tüketilir, yedikçe yenir.
Başta kahvaltı sofrası olmak üzere günün her saati tüm öğünlerde lezzetine doyum olmaz.
- Pratiktir.
Sütaş Süzme, eşsiz yapısıyla kolayca dilimlenebilir, küp küp doğranabilir. Pürüzsüz dokusu ve dağılmadan servis edilebilmesi sayesinde göze de hitap eden sunumlar hazırlanabilir. Ayrıca kolaylıkla da sürülebilir. Bu özelliğiyle bir dilim kızarmış ekmeği pratik bir öğüne çevirmek mümkündür.
- Zengin besin değeri ile sağlıklı yaşamı destekler.
Sütaş Süzme, kalsiyum, protein ve fosfor açısından çok zengindir. Dünya Sağlık Örgütü’nün tavsiye ettiği sağlıklı beslenme rehberine göre günlük beslenmede süt ve süt ürünleri tüketimi son derece önemlidir. Sütaş Süzme lezzetiyle sunduğu keyfin yanı sıra son derece besleyicidir, sağlıklı yaşamı, dengeli beslenmeyi ve bağışıklığı destekler.
Sütaş Süzme;
- Saf ve doğal süt proteinlerini bol miktarda içerir. Vücudun savunma sisteminde görev alan koruyucu hücrelerin yani antikorların en temel yapı taşı proteinlerdir. Dolayısıyla yüksek oranda protein içeren sağlıklı gıdaları tüketmek bağışıklık sistemini destekleyen en önemli unsurlardan biridir.
- Prebiyotik işleve sahiptir. Bağırsaklarda bulunan, sindirim sisteminin ve bağışıklığın güçlenmesine yardımcı bir bakteri olan bifidusların üremesini destekler. Bu da güçlü bir sindirim ve güçlü bir bağışıklık için fayda sağlar.
- Sağlıklı bağışıklık sistemi için gerekli bir antioksidan olan glutatyonun vücutta uygun seviyede kalmasını sağlar.
- Kalsiyum ve fosfor açısından zengin bir besin kaynağıdır. Kemik ve diş sağlığının korunmasını destekler. Sütaş Süzme’nin 100 gramı yetişkin aile bireylerinin ihtiyaç duyduğu günlük kalsiyum ihtiyacının %40'ını, protein ihtiyacının %22'sini karşılar.
Peynir ile ilgili diğer konular