Sütaş Cacık Tüketmenin Sağlığa Faydası Nedir?
Türk yemek kültüründe önemli bir yeri olan cacık protein, kalsiyum, vitamin ve mineral kaynağı olan yoğurdun yanı sıra, doğal bir antibiyotik olan sarımsağın ve zengin lif içeriğine sahip salatalığın faydalarını bir arada sunar.
100 gramı günlük kalsiyum ihtiyacının %15'ini karşılar.
Sütaş Cacık, tüm yemeklerin yanına yakışır, her öğünde tüketilebilir. Ayrıca ferahlatan tadı, tok tutma özelliği ve düşük kalorisi ile iyi bir ara öğün yerine de geçer.
Yoğurt ile ilgili diğer konular
Ürünler | Yoğurt
Evde Yapılan Kaymaksız Yoğurt Su Salarken Ambalajlı Yoğurt Nasıl Su Salmıyor?
CEVABI GÖR
Ürünler | Yoğurt
Evde Yapılan Kaymaklı Yoğurt Su Salarken Ambalajlı Yoğurt Nasıl Su Salmıyor?
CEVABI GÖR